Om oss

Jag heter Diana och bor på Lugnet med min omplaceringshund Valter 7 år, en kastrerad blandras York/pudel/Tibetansk spaniel, som mäter 40 cm i mankhöjd.

Djur och i synnerhet hundar är och har alltid varit mitt stora intresse. Utan hund är livet annorlunda, tråkigare helt enkelt.

Jag har gått många kurser med hundar genom åren, samt lyssnat på åtskilliga föreläsningar. Kontakt/Lydnad, blod/personspår, "aktiv semester" på HundCampus, "specialsök som aktivering"/ Lyckliga hundar, "samspel&kontakt med hunden" /Ingrid Lingmark, massagekurs/Hundkuranten, "ledarskap och dominans" Per Jensen, "förstahjälpen/när olyckan är framme" med veterinär Ylva Trygger, "separationsångest" / Linda Atmer, för att nämna några.
Jag använder mig av klicker, det måste vara guds gåva till hundarna :) Jag har arbetat på hunddagiset Trofast i flera år och jag har tillstånd från länsstyrelsen i Nyköping att bedriva det här lilla pensionatet, där jag hoppas att din hund ska få en rolig och skön vistelse!

Maxantalet är fyra hundar, främst under 45cm i mankhöjd.

F.o.m 2019 kommer jag bara att ta emot 2-3 hundar åt gången. På det viset blir promenaderna enklare/roligare, mindre trassligt med koppel och det finns mer tid till varje hund. 

Jag har F -skattsedel, ansvarsförsäkring och använder mig av Skk´s inackorderingsavtal. Ladda ner avtalet här