Innan du lämnar hunden här

Vill jag att du och din hund kommer hit och hälsar på oss en stund, för att se hur vi har det. Våra hundar får en chans att bekanta sig med varandra och du får en känsla för hur din hund kommer att ha det på pensionatet. Det blir också mindre traumatiskt för din hund om den känner igen sig, när det är dags att lämna den här.

är den fri från smittsamma sjukdomar/parasiter och är rumsren.

Grundvaccinerad och idmärkt 

Hunden bör vara försäkrad. (Om inte, får vi prata om vad som ska göras vid ev. sjukdom eller olycka)

Halsband/sele som hunden inte kan backa ur. Jag vill inte promenera med hundar i helstryp.  Jag vill inte skada din hund.

Ta med foder, det ingår inte. Skriv gärna en lapp hur många ggr/dag din hund äter och hur mycket. 

Eventuell medicin. Märk burken med hundens namn och ange dosering.

Vår, sommar och höst är det bra om hunden har någon form av fästingskydd! Vi är ute i skog och mark, här finns gott om rådjur och det innebär nästan automatiskt fästingar. Jag går igenom hundarna efter varje promenad, men det är lätt att missa ett kryp, så använd gärna något som håller odjuren borta.

Jag vill gärna att du skriver ner lite information om din hund. Bra som dåligt. Några små vanor, vad den tycker om, aktivitet som är jättekul, kommandon, om det är något den inte tål, är rädd för, etc. Då kan jag undvika det som är obehagligt för hunden och göra det den tycker är roligt. Allt för att din hund ska trivas här!